lite kan göra mycket


2011-11-05 07:57:49 Allmänt 3 Kommentarer
Att kavla ut och lägga ett lock på en tårta är inte alltid så enkelt, det kan naturligtvis gå sönder eller inte lägger sig på det sättet man vill / tänkt sig. Jag har hittat en bra teknik som hittills har fungerat men nu har jag fått tag på en jättebra "hjälpmedel" som gör kavlandet ännu bättre och lättare. Därmed blir det lättare att lägga  på locket.

En sån liten sak kan göra mycket!

Kommentarer
Fia

hehe, jasså, så det var fusk??? Suck! Hehe, men nääästan äkta var det väl, för de är hemkokta och så? ;) Hugo älskar den, och jag tyckte den var rätt sött att man blir snabbt mätt. Nicklas gillar typ allt och Edwin gillade inte den. alla tycker verkligen olika härhemma. hehe...

Hmm, tack för tipset! Får testa och bre dem på pannkakor, men då gäller det att planera i tid när burken ska kokas :)



Dessa söta formar finns att köpa på ikea, kan jag berätta ;)

kram

2011-11-07 @ 15:12:40
URL: http://edwugo.blogg.se/skafferiet
Fia

Man kan inte ha koll på alla dagar ;) Men det är aldrig försent och baka kladdkakor :) Smakade den idag, för jag var på besök hos en väninna, och den smakade utsökt! Skulle kunna servera dulce de leche glassen till den! Jag har inte smakat äkta, bara den jag gjort. Den var farligt god, Hugo kommenterade igen att den var den bästa glassen han ätit. :)



Ja, det är kul när alla tycker olika, men jag tycker jag har en ganska kräsen familj, jag äter typ det mesta men det gör de inte. Det är tråkigt tycker jag... Jag får äta det jag gillar när jag är ensam eller på jobbet.. :)

2011-11-08 @ 18:44:45
URL: http://edwugo.blogg.se/skafferiet
Josannah

berätta!

2011-11-13 @ 16:57:13

Lämna kommentarer här.:

Ditt Namn:
Spara?

E-mail:( Det är bara jag som ser ):

Blogg, hemsida, Url:

Kommentarer:

Trackback